Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου....

Feel free to leave a comment..

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

"Mid-Summer Fall.."

Φέτος, το καλοκαίρι αποφάσισε να δοκιμάσει την υπομονή μας.Τελικά απ'ότι φαίνεται μας έκανε τη χάρη να έρθει.Στο τέλος πάντα έρχεται υποθέτω..Μένει να δούμε τι μας επιφυλάσσει.Όπως κάθε χρόνο, θα συναντήσουμε ανθρώπους που μας έχουν λείψει και θα μας λείψουν άνθρωποι που δεν θα καταφέρουμε να δούμε.
Πολλές σκέψεις και προβληματισμοί ενόψει του φετινού καλοκαιριού.Κάποιοι από μας σχεδιάζουν το πού θα πάνε διακοπές, άλλοι θέλουν να βρουν απαντήσεις για τη ζωή τους και άλλοι ξέρουν ότι μετά το τέλος του καλοκαιριού όλα θα είναι διαφορετικά.Άλλοι πάλι δεν θα απολαύσουν τις διακοπές τους γιατί θα σκέφτονται πολύ.
Καλοκαίρι σημαίνει ανεμελιά,τρέλες,βόλτες και τα μυαλά στα κάγκελα γενικότερα.Από την άλλη φθινόπωρο σημαίνει μελαγχολία,προβληματισμοί και επιστροφή στην πραγματικότητα.Τα δύσκολα είναι για αυτούς που ψάχνουν ακόμα να βρουν τον δρόμο τους.Αναλώνονται σε σκέψεις λίγο πριν κοιμηθούν και χάνουν την αίσθηση παρόντος και παρελθόντος.Υποθέτω πως είναι καταδικασμένοι αυτοί που έχουν φθινόπωρο στη ψυχή τους..Καταδικασμένοι να βιώνουν φθινόπωρο στη μέση του καλοκαιριού..

Θα βρούμε τον δρόμο μας ρε Άρια ..πού θα πάει..

Υ.Γ.:Υπάρχει τραγούδι σε αυτή την ανάρτηση.Απλά δεν φαίνεται γιατί δεν το ξέρουμε ακόμα..
Καλή αντάμωση..

7 σχόλια:

  1. Prin to diko sou tragoudi ..... pare auto.....
    http://www.youtube.com/watch?v=jGGZ-2W_dLI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είναι το τραγούδι;Ανυπομονώ να το ακούσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, και το νέο μου blog, το φτιάχνω βέβαια ακόμα:
    http://gkou-gk.blogspot.com/
    το άλλο που είχες, δεν ισχύει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο ρε Γιωργία!Πολύ καλή η ιδέα του νέου σου blog.Γιατί να καταργήσεις το άλλο όμως;Κρίμα..
    Όσο για το κομμάτι μάλλον θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα.Όταν θα είναι έτοιμο όμως,ξέρεις ότι θα είσαι η πρώτη που θα το ακούσει.
    Σ'ευχαριστώ για το πέρασμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι, το νέο μου blog είναι ένας χώρος μόνο για τους αυθεντικούς μου φίλους, κι εσύ είσαι ένας από αυτούς. Θέλω να αφήσω πίσω όλες μου τις συμμετοχές στα μουσικά φόρουμ και απλά να συνεχίσω ήρεμα και κάπως "στα κρυφά"...Ακόμα ακούω το προηγούμενο κομμάτι σου και δε το έχω ξεχάσει, θα το φτιάξουμε και παρεούλα, αν θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σεβαστή η επιλογή σου και μάλλον σωστή..
    Εννοείται ότι ισχύει αυτό που είχαμε πει για το somewhere.Και τώρα που το έχεις και κάπως πιο "φτιαγμένο",ίσως μπορεί να βγει κάτι.Θα περιμένω την συμμετοχή σου αν έχεις χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή