Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου....

Feel free to leave a comment..

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

"Rosebleed...White Balloons"


Μόλις πριν από λίγες μέρες πρωτοάκουσα το "Until Next Time" (που στη συνέχεια έμαθα ότι είναι χιλιοπαίγμενο στα ραδιόφωνα) και καπάκια κατέβασα το ντeμπούτο album τους "White Balloons". Πραγματικά το hitάκι τους δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτικό. Ταξιδιάρικοι ήχοι, με αρκετές δόσεις μελαγχολίας και αναπάντεχα ώριμο στιλ από τους 19χρονους Rosebleed.
Πρωτοεμφανίστηκαν στο Schoolwave του 2007 με gothic outfit και την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησαν ένα Maxi Single με τίτλο "Stories". Το 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο album τους. Οι Rosebleed είναι τέσσερα αγόρια και μια κοπέλα από την Ηλιούπολη που μέσα σε δύο χρόνια και σε πολύ μικρή ηλικία κατάφεραν να κερδίσουν ένα ευρύ κοινό. Η μουσική τους είναι alternative/indie rock και έχουν επιρροές απο The Cure, Radiohead, Nick Cave και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.
Από το "White Balloons" εγώ ξεχωρίζω τα Sun Is Blowing Up, I Want To Have It All, Until Next Time, Nothing Is Enough For Us, All We Say και This One Is From The Children (feat. Filippos Pliatsikas). Κατά τη γνώμη μου αξίζουν την προσοχή μας και αν προσεχτούν, θα πάνε μπροστά.


Rosebleed - Until Next Time



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου